>En total i orden lørdag

>

Jeg advarer jer, dette indlæg kommer til at emme af overskudsmor og lykkelig børnefamilie. Hvis I ikke kan klare mosten, så blad videre NU.

Det har nemlig været sådan en dag, hvor jeg har haft tid til at bage både grove pølsehorn og pumpkinmuffins med cranberries sammen med Skrupsakken OG vende hele haven på hovedet sammen med faren til førnævnte bagerdreng. Jeg har nu en dreng, der næsten kan lave sådan en bette kun dej selv, inklusive kravle op og ned fra køkkenbord og hente ting i køleskab. Han er simpelthen verdens dygtigste 2,85 årige dreng, og pædagogJyttes ord fra i går om, at han er en dreng der hviler rigtig godt i sig selv, sidder stadig i mig navlet fast med stolthedens bolte. Og så kan jeg fra nu af nyde Magnoliaens smukkeste smukke fra både mit køkken- og stuevindue og glæde mig til at de store røde roser springer ud op af vores hvide haveskur næste sommer. Oven i det havde jeg en hyggelig kaffestund og hyggesnak med venindenaboen og en kærestestund i ro og fred med ham, I ved nok. Og så er vasketøjet sgu også blevet rent, kridttavlen til køkkenet malet med metallak og det nye vasketøjsstativ støbt i jorden.

Efter sådan en dag har vi alle tre sunde røde kinder af efterårsluften udenfor, mens vi spiser flanksteaken til rødvinen og mælken, og vi er trætte i hele kroppen efter dagens mange succeser. Og på sådan en dag er man egentlig temmelig godt tilfreds med sig selv, sin familie og livet. På sådan en dag glemmer man næsten, hvor travl og stresset man kan føle sig midt i ugen. Og på sådan en dag føler man sig helt enormt fantastisk heldig.

Jeg sagde det jo. Det blev rosenrødt. Men det har fandme været en total rosenrød dag, så hvorfor skulle jeg egentlig lade som andet?

Jeg er en fusking overskudsmor efter sådan en dag og dødhamrende stolt af det!

3 thoughts on “>En total i orden lørdag

  1. >Jubiiiiiii hvor dejligt at læse. Jeg får bare så meget lyts til at være i jeres køkken og være barn igen. For lige præcis det med at hjælpe med at hente ingredienser… uh så stor man er. Men jeg får også lyst til at være en del af jeres lille familie, for det lyder rigtig rart. Ikke kun det rosenrøde, men i det hele taget…Tak fordi du deler både det gode og det lortede!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s