>Spinnin’ around

>

Det var åbenbart mere end boldene i luften, der gjorde mig svimmel. Jeg begynder at mistænke en vis hr. Balancenerve for at drive gæk med mig. I hvert fald render jeg i disse dage rundt med en mere eller mindre konstant køresygekvalme, hovedpine og svimmelhed, som er alt andet end behagelig. Netdoktoren har været så sød at fortælle mig, at det er en virus på balancenerven. Den foreslog også andre mere alvorlige muligheder, hvilket straks fik mig til at få koldsved over alle de ting, jeg MÅSKE også fejler. Forbandede side, er den.

Jeg tror mere på rigtige mennesker af kød og blod, også kaldet læger i dette tilfælde, og i morgen må vi så se, hvad en såkaldt har at sige til hr. Balancenerve. Jeg kan næsten ikke finde en bedre måde at spendere min fødselsdag på. Det er jo ligesom en fuld dag på skift i Hurlumhejhuset og på Det Flyvende Tæppe, med en kort pause ved en spilleautomat, hvor man håber på den lander på tre ens med CURED!

Det er nu, jeg godt må bande på bloggen, ikke?

FUCK!

6 thoughts on “>Spinnin’ around

  1. >Jo, det er nu du må bande. HVIS det er Hr. (!) balancenerve, så går det over med tid. Har prøvet det. Mine symptomer, var dog krydret med en lammelse af venstre side af ansigtet (balance OG noget andet nerve), i en alder af 16, …that sucked. Smilede en hel måned totalt skævt og savlede ved måltiderne. Håber kød-og-blod læge kan hjælpe ;o)

  2. >ØV! Så må man altså godt bande.Håber det bare er en mild og hurtigt forbigående udgave af noget helt harmløst.Og rigtig god bedring. Håber at dagen i morgen bliver dejlig, selvom det er surt at dingle rundt med kunstig sidevind. Må man tillykke dig på forhånd – altså ikke med balancenerven, men med fødselsdagen?Kæmpe krammer, i hvert fald!

  3. >……….. Dine symptomer stemmer med min sidste graviditet………. meeeeennnn er det mon ikke noget der heler lidt hurtigere end 9 mdr Ss

  4. >@Prophecy – Uh, lammelser er ikke ønsket. Så slemt er det nu heldigvis ikke her. Kød og blod-læge viste sig at være lidt luftig i sine metoder. Men nu får vi se omd et virker.@Uden Relevans – takker…også for opmuntringen. Midlertidigt er helt klart det vi går efter.@Anne – kunstig sidevind er faktisk ret godt beskrevet. Tak og det håber jeg også.@Onkel Anne – "pis og lort i karry" pleje rmin mor at sige. Det passer også meget godt. Tak for tillykke!@Anja – Jeg ventede bare, hvornår den kommenatr ville falde. Da jeg læste indlægget igennem efter udgivelse kunne jeg godt se, hvad det lugtede langt væk af. men nej, ikke i denne omgang. Knus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s