Epleys Manøvre i fødselsdagsgave

Jeg er lige kommet hjem fra lægen, og jeg lider åbenbart af positionssvimmelhed! Hun udførte en Epleys Manøvre på mig, hvilket skulle få den lille kalkkrystal til at flytte på plads igen i mit balanceorgan! Hold fast, hvor bliver man klog nogen gange. Hvis du ikke ved, hvad jeg taler om, ligesom jeg heller ikke selv gjorde for en time siden, så se her:

Nu håber jeg bare at jeg også bliver mere stabiliseret, så jeg kan nyde min fødselsdag og weekenden i ro og fred. Det virker faktisk som om, det allerede har hjulpet! Doctor’s orders lød på at holde hovedet lodret hele weekenden, som havde jeg en løs dronningekrone på. Det tror jeg godt, jeg kan finde ud af at lade som om.

IMG_4928

6 thoughts on “Epleys Manøvre i fødselsdagsgave

  1. >@Annette – du har fat i noget der. Selv om jeg godt nok synes jeg ser lidt stiv ud 🙂 tak for bedringsønskerne og tillykke't.@Onkel Anne – Ja, især hvis det virker. Jeg er ikke helt så optimistiks lige pt. Så nu er jeg på søsygepiller. Suk!@DFO – så holder jeg modet og optimismen oppe lidt endnu! Tak.

  2. >Ved du hvad AB, det er nemlig det fantastiske ved livet. Alt det man hele tiden lærer – også det mere underlige af slagsen….og måske ikke altid liiige ved, hvor man skal putte hen. Nu ved du, hvad positionssvimmelhed, Epleys Manøvrer er og hvordan du skal ballancere som en dronning med løs krone på hovedet! Sådan en ekstra lille fødselsdagsgave….nå ja, det var det jeg ville sige….tillykke med fødselsdagen;)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s