>Vintertørklæde in progress

>

Jeg er bedst i tørklæder, når det kommer til strikning. Bevares, jeg har da lavet et par smilende bukser engang. Kan I huske det? Det var stort. Huge! Det er sidenhen blevet et af mine topsøgeord på siden. Næst efter: Hvorfor hedder det æbleskiver. Fiseme en spændende blog, jeg har her! MEN derudover, så holder jeg mig altså helst til sjaler. Det er nemt. Det er hurtigt. Og det er anvendeligt. Jeg bruger mange sjaler og tørklæder om halsen i de kolde måneder og om skulderen i de varmere. Fx som nu, hvor jeg skal til Berlin og vandre gaderne tynde i efterårskulden.

Jeg har en helt enkel opskrift, som går ud på at lægge en maske til i hver afsluttende pind og ellers strikke glatstrik. Bliver ikke nemmere, vel? Når tørklædet er stort nok (kan aldrig blive for stort efter min smag), så broderer jeg en blomst, et dyr, en berliner van kuchen eller et eller andet fint på spidsen. Det gør tørklædet unikt og giver det lidt liv. Frynserne kan være i samme farve som broderiet eller som selve strikken. Og måske er der ikke frynser. Måsker broderer jeg bare kanten lidt fint også. Det er lidt forskelligt efter mit humør.

Jeg er i det hele taget ikke særlig god til alt for fastsatte opskrifter. Surprise ellers, hva’?…not!

Dette tørklæde skal holde mig vågen på køreturen til Berlin på mandag:

IMG_5059

En lys grå, som skal plastres til med en masse pang. Orange, rød, lilla og grøn. Kan I se det for jer? Nå, ikke. Men så bare vent. Det bliver mit berlinertørklæde.

Fik jeg sagt, at jeg skal til Berlin på mandag?

One thought on “>Vintertørklæde in progress

  1. >Hej AB.Glaeder mig til og se det faerdige Vintertørklæde, lyder som et spaendende projekt :0) Haaber at I maa faa en rigtig god tur til Berlin, gladder mig til at hoere om turen.Knus Jane

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s