Lampen, som viste sig slet ikke at være så lys en idé, som jeg troede

Jeg så en lampe på en café i Schwedterstrasse i Berlin, og da Alice M kommenterede på mit sidste indlæg om netop den lampe, tjekkede jeg hendes link til Sirlig.dk’s lampe og googlede derefter lampe plastikkrus og fandt et hav af lignende lamper. Oh well, den var så ikke lige helt så speciel, som jeg først troede, men jeg synes stadig den er alt for fed, og jeg har faktisk ikke set denne bestemte udgave af den før, så den skal stadig afprøves….i morgen.

IMG_5305 IMG_5307 IMG_5308

4 thoughts on “Lampen, som viste sig slet ikke at være så lys en idé, som jeg troede

  1. >kom du bare i gang ab – glæder mig til at se det færdige resultat. jeg lavede en lampe af hvide plastkopper for 4 år siden. eneste ulempe, er når pæren går. så skal man ødelægge et par glas, skifte pære, for derefter at clipse glas på igen. den hænger nu som et andet æg og trænger i den grad til udskiftning. men den er supersej, billig, og får mange kommentarer fra børn og voksne, der kan se den i mørket ude fra vejen.så tænd du bare for limpistolen ;)kh rikke http://rikkesommer.blogspot.com/2009/02/det-fordi-en-snemand-er-min-ven.html

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s