>Luftforandring

>

Ligesom det derude skifter udseende og temperatur lige nu, så er der også sket lidt med bloggen herinde. Jeg trængte til lidt luftforandring. Lidt enkelthed og leg. Stjernerne gør det for mig, synes jeg. De er enkle i farverne, har stregen som også er kendetegnende fra mine tegninger, og så er de legende og lidt sjove.

Jeg kan faktisk rigtig godt lide Bloggers nye designmuligheder, som jo ikke er helt så nye længere. De gør det nemt at få en blog, der er tæt på 100% brugerdesignet, og kan man lidt med CSS også, så er man efterhånden rigtig langt på den front.

Min header forbliver, da jeg ikke nænner at skifte den ud endnu. Den blev lavet en sen aftentime i mangel af bedre og er faktisk endt med at blive ret sigende for det indhold, jeg lægger på bloggen. Og så er den meget mig.

Vi ligger stadig på langs herhjemme og har begge meldt fra til arbejdet i morgen, da vi ikke ønsker at smitte flere. Min brors datter ligger nu også og kaster op, hvilket sikkert også kun gør det til et spørgsmål om tid for de andre tre i huset. Jeg er virkelig overrasket over hvor smitsom den virus er. Jeg læste flere steder på nettet, at man smitter helt op til to døgn efter man har oplevet det sidste symptom; opkast, diarré eller mavesmerter. Vidste I det? Vi har alle følt os mere eller mindre raske en halv dags tid efter, men har faktisk bare smittet videre i systemet. Så på den front er det altså også tid til lidt luftforandring. Ikke flere vira i luften inden vi bevæger os ud af huset igen.

Det betyder også, at jeg ikke er der til at starte op efter ferien, hvilket bare ikke er særligt fedt som lærer. Det er jo ofte der, man starter et nyt forløb op. Det skal vi også. Den står på DEMOKRATI de kommende fire uger, og det er bare så vigtigt at sådan et forløb bliver startet ordentligt op, så man har elevernes interesse fra starten af. Det bliver det ikke i morgen og det er jeg rigtig ærgerlig over. Jeg havde glædet mig til at komme igang med de nye ting, jeg har forberedt.

Nu vil jeg istedet lukke computeren ned og tage min dyne med mig ind i soveværelset. Et rum jeg har forsøgt at holde mig langt væk fra i dag, efter verdens længste nat med maven. Kender I det, at man føler at rummet stadig emmer af sygdom og opkast, selv om man har luftet ud og renset af flere gange i løbet af dagen. Godnat derude. Sov godt.

3 thoughts on “>Luftforandring

  1. >Også god mave-forbedring fra mig! Hmmm… tror godt jeg ku' bruge et par fif fra dig om Header-funktionen i Blogger…, for den ka' jeg da overhovedet ikke få til at gøre noget som helst af hvad jeg synes ku' se smart ud!Stjernerne hitter, forresten!!!

  2. >@intetnytundersolen – Tak og tak :-)@Onkel Eva – Tak. Og du siger bare til. Smid mig evt. en mail, så hjælper jeg gerne. Jeg synes også de stjerne gør det godt her. Så tak. Det er altid rart at vide, at andre synes det også.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s