5 thoughts on “>Vi ved hvor Julemanden er

  1. >@A-T – Nej, han var temmelig usikker på den store snorkende mand. Men der var også noget dragende over ham, for han blev ved med at ville tilbage og se ham. Siden har han snakket meget om, at julemanden snart kommer, lidt med frygt og lidt med spænding/glæde i stemmen. Sådan er det ved med den julemand – skræmmende og glædelig på én gang, når man er knap tre år :-)Jeg synes også det er en genial udstilling i oktober måned. Og så lige når man kommer op af rulletrappen. Man kan ikke undgå ham 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s