>Et lille nyt køkken i Bloglandia

>

En af mine tidligere studiekammerater har oprettet sin egen blog, som jeg tilfældigvis faldt over forleden via Facebook. Hun laver mad og deler sine lækre opskrifter med os andre. Og der hvor hun virkelig fik mig spundet ind i sit lille køkken var hendes opskrift på p-tærter. Der kan vist ikke længere herske meget tvivl om, hvorvidt jeg elsker chokolade. Jeg minder jer gerne om igen:

4516_80998029110_567989110_1664432_4383704_n

Og p-tærter er en af mine helt store älsklinger indenfor chokoladens verden. Og tjek lige disse babies:

DSC00522

Men hun laver også de skønneste tapas, som jeg savler over tanken om at få lov at smage. Den er endnu helt ny, hendes blog, men jeg tror den er værd at kigge ind på for fremtiden. Prøv selv at kigge ind på Det Lille Køkken.

4 thoughts on “>Et lille nyt køkken i Bloglandia

  1. >Det der skilt… Det er bare for sjovt :D- I min verden rangerer p-tærter på linie med skumbananer. Begge dele er gode levn fra de glade 80'ere. Heldigvis blev de, mens Cherry Coke lige så stille døde.

  2. >Hvor er du sød, og hvor er jeg glad. Så glad at jeg helt fik goose bumps(kan bedre li´det engelske ord)af at læse dit indlæg. 1000 tak for dine rosende ord og dit link. Jeg håber, jeg må linke tilbage til din utrolig velskrevet blog, som jeg ofte læser, i mit næste indlæg. Det kommer ud i aften. Jeg kan se, jeg må til at ha gang i noget mere chokolade 🙂 Håber P-tærterne spreder lykke.. Hilsen En meget glad grøn madblogger

  3. >@Frau Putz – Im right with you on that one. Dr. Pepper er min favorit, som stadig fåes i USA og enkelte steder i DK. Lidt ligesom Cherry Coke, bare bedre :-)@Anja – Du må altid gerne linke tilbage 🙂 Og ja tak. mere chokolade. Har allerede planer om at skulle prøve din chokoladeravioli også. Hørte I det I andre? CHOKOLADERAVIOLI!Maria – jeg sagde CHOKOLADERAVIOLI! Og p-tærterne er bare så nemme!…og lækre :-p

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s