>Ser du det også?

>

Det program med babyerne. Der bliver født. Og mødrene. Der føder. Og skriger. Og sygeplejerskerne og jordmødrene. Der er så seje og dygtige og taler britisk og alt muligt. Ser du det?

One born every minute på TV4. Det eneste program på den kanal worth seeing. En time hver tirsdag med konstant klump i halsen og løbende øjne. For mig anyzoo.

Og hvis man er hurtig, kan man nå at slukke inden De unge Mødre går på lige efter. Det program vil jeg helst undlade at kommentere yderligere på her. Det skulle da lige være. Usmageligt. Nå, der røg den ud alligevel. Oh well, shit happens.

4 thoughts on “>Ser du det også?

  1. >Yes – I'm with You…Der er nu noget med fødsler – og selvom jeg selv har gennemlevet det 4 gange syntes jeg det er fantastisk hver gang…Måske er det så undskyldningen for at jeg sidder og glor hjernelam lægesoap på samme kanal hver mandag?Total Lægeromantisk pladderromantik, blod og vold. Og alligevel betydeligt bedre og mere smagfuldt end den ungpige tragedie du nævner…

  2. >Jeg har ikke set programmet – det er vist ikke en kanal jeg kan tage, men jeg oplever generelt, at jeg får lettere og lettere til tårer, hvilket gør at, den slags udsendelser stort set ses gennem et slør af vand og bunken af lommetørklæder hober sig op omkring mig – derfor prøver jeg at undgå de allerværste.

  3. >Jeg ser det ikke. Måske skal man have født for at få den klump i halsen. Jeg ser kun av, råben og blod. Er man så en kold skid?Ser til gengæld glædeligt Grys Anatomy og Private Practise, hvor av, råb og blod er pakket lækkert ind – længe leve dobbeltmoralen (ps. samme kanal)

  4. >Du mener naturligvis det eneste UD OVER medical night, mandag aften, hvor der er private practise og grey´s anatomy… ikke? Men ja, jeg ser det og jeg tuder fra ende til anden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s