>Det var Katrine, der skrev

>

Hun skriver om virkelighedsflugt, om roomies, om ord, der forsvinder, om crap, lort og shit, om lyden af sne, der knaser under hendes fødder og om at sige, at hun har det fint, når hun i virkeligheden ikke har det.

Det lyder velkendt, ikke? Det er jo det, rigtig mange af os skriver om. Men Katrine er kun 17 år gammel. Og efterskolen i Korinth har været hendes katalysator for hendes skriveri. Det var der hun startede sin blog, og hun er bidt. Lige som alle os andre.

Det var Katrine, der skrev et brev til mig. Og jeg har læst hendes blog fra ende til anden og følt mig zappet tilbage til mit gamle job på efterskolen, hvor rommies er som søskende, og hvor skolen er et samfund i samfundet. En bobbel af tryghed, kreativitet, samvær, hygge, oplevelser og kærlighed.

Jeg synes, det er sejt, når en pige på 17 år tør at tage skridtet videre end de selvudleverende Facebookopdateringer, eller de klassiske H&M-modeblogs, og faktisk udfordre sig selv skriftligt. Hun drømmer om at blive journalist, og hun øver sig. Gid, jeg havde haft dét mod. Dén lyst. Dét engagement. Da jeg var 17 år. Så havde jeg måske også været en tur i Berlin i starten af 90’erne.

4 thoughts on “>Det var Katrine, der skrev

  1. >Jeg er utrolig beæret over alt den plads jeg får på din blog. Og jeg må sige det overrasker mig en hel del at du har læst alle mine indlæg :Oikke fordi det ikke er noget jeg selv har gjort før, for det har jeg, men fordi jeg aldrig havde troet nogle andre ville gøre det.

  2. >Jeg er allerede vild med Katrine. Måske fordi jeg også gik på efterskole og skrev. Jeg ville være forfatter. Men dengang, hvor vi sad i hulen sammen med dinosaurerne, fandtes der ikke blogs, selv om jeg tror internetet måske var startet. Så jeg skrev i kinabøger og kladehæfter. Men jeg ville have elsket at have en blog og er på en eller anden måde, helt vildt glad på Katrines vegne, fordi hun har en 🙂

  3. >Hende Katrine er da bare for sej. Hun har et blogger-hjerte af guld :DForsøgte at lægge en kommentar på hendes blog, men kunne ikke….så Katrine, hvis du læser med her, skal du nok ha' ændret lidt i det felt…det vil gøre det lidt nemmere at kommentere hos dig. Jeg kunne i hvert fald ikke….

  4. >Jeg klarer snart ikke mere ros, det er alt for meget ! (:selvfølgelig læser jeg med på min yndlingsblog, jeg har prøvet selv at skrive en kommentar, jeg har ingen problemer.. men jeg har også ændret en del i udseendet det sidste stykke tid, så prøv igen, det burde virke nu (;Jeg ville blive så glad for en kommentar 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s