>Vigtige tanker om kreativitet, uddannelse og intelligens

>Jeg så denne video ved DFO i dag, og ikke blot er det Graphic recording at it’s finest (som jeg falder i svime over), men det er også virkelig virkelig VIRKELIG godt formuleret:

Jeg er nysgerrig. Hvad er dine tanker om den folkeskole regeringen forsøger at skabe lige nu?

5 thoughts on “>Vigtige tanker om kreativitet, uddannelse og intelligens

  1. >Hallejuja! -Til dén video og for dén mand! :-DJeg har sagt det før; jeg har sjældent mødt nogen, der har været glad for folkeskolen. Og der, hvor jeg lige har arbejdet, er der alt for mange børn= alt for meget støj= alt for meget forvirring= for meget aggressivitet= sårende ord/slåskampe= kede børn, der mister lysten til alt for mange ting..Og lærerne HAR altså kun to hænder og en kommune, der siger, at de ikke har RÅD til at hjælpe dem= kede af det voksne.Og så har vi cirklen.Skolesystemet må og skal laves om og hurra for dem, der bryder rammerne og GØR det! :-DSå sent som igår talte jeg med Martin Spang Olsen, der for flere år siden har forudsagt dét, der nu er sket – og han er klar til at komme ind i kampen igen.

  2. >Fantastisk lille, klog film. Vi trænger til en ny regering der kan klinke nogle af de mange skår som Haarder og co har lavet gennem de sidste mange år. Væk med nationale tests (grise bliver ikke federe af at blive vejet og det er begrænset hvor mange gange man kan hive planter op af jorden for at se om de gror!). Væk med snak om dårlige lærere, umulige børn, krævende forældre – ord skaber det de nævner. Væk med kanon, fælles mål og evaluering mig her og der… STOP mig – jeg kan blive ved. Ind med engagement, lærere der underviser i det – og på den måde de brænder for. Giv tid til samvær, fællesskab, kunst, kultur… vi kan ikke slå kineserne i effektivitet og økonomi, men vi kan så meget andet, hvis vi får lov… træk vejret! …pyha… jeg fortsætter en anden dag på min egen blog. Tak for at du starter en debat 🙂

  3. >Jeg er glad for at jeg valgte at brufge de 11:40:00 på den film. Det er genialt, har ikke set noget lignende før. Vil straks forwarde det til mine lærervenner!

  4. >Hvor var den god. Jeg er selv lærer og føler mig tit placeret et forkert sted. Hvor er det sandt og meget uhyggeligt.Min yngste dreng skal starte i skole til sommer og jeg er så nervøs om han passer ind i den model.Da han i børnehaven ikke kunne sidde stille og skrive sit navn, fik han lov til at gå ned og lege. Der skrev han så pludselig sit navn i briobaner. Han tænker anderledes.Desuden er tanken om al medicinen meget skræmmende.Måske er det på tide at se det hele mere udefra.Det er jo små liv vil holder i vore hænder.Men rigtig god film

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s