>Seksten

>16 elevplaner, der skal udfyldes for tre fag inden fredag
16 danske stile, der skal rettes inden torsdag
16 danske diktater, der skal rettes inden torsdag
16 engelske stile, der skal rettes inden i går
16 elever, der hver især huserer i mit hovede i disse dag på grund af
16 kommende skolehjemsamtaler i næste uge
16 ting i mit hovede, som jeg KUNNE blogge om, men ikke lige får skrevet ned.
16 forglemmelser
16 gode blogs, jeg ikke har fået læst
16 edderkoppemuffins der forsvandtpå en dag (den var jeg dog ikke alene om)
16 hundrede kroner! for den klipning og farvning jeg har til gode om
16 minutter og en time ved frisøren
16 timer til I får et nyt indholdsrigt blogindlæg fra min hånd…mindst!

8 thoughts on “>Seksten

  1. >Meget mere end seksten tø'hø'er herfra over en go' blog! P.S. hvor er det lige, man kun er 16 elever i en klasse? (husker med gru de 57 elevplaner …)

  2. >Trine – den tænkte jeg også selv på, men lige meget hvor meget jeg talte, kunne jeg ikke få jer op på 16. Kommer der nogen, jeg ikke ved om????Annette – 16 tusind tak tilbage!Synne – du har så evig ret. De første to er røget ned. Jeg forventer at de sidste fjåårten ryger i aftenens sene timer.Intetnyt… – det ved jeg du gør. Tak skal du have. Og i lige måde.Om mig – tak for link til din blog! Det er helt klart et sted jeg vil klikke mig ind igen og igen. Vorkelig god læsning! Og ja, jeg er priviligeret med de 16. elever. Det er en dejlig lille klasse, som nok desværre bliver bokset sammen med de to andre ottendeklasser næste år, når de skal i niende og der lige er et par stykker, der skal på efterskole. Men jeg nyder det så længe det varer. Og så har jeg jo kun den ene klasse + en anden syvendeklasse til engelsk. Det er en drøm! Jeg elsker mit job.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s