>Hvad skal det (ikke) ende med?

>

Jeg har ingen anelse, hvor disse blomster fører hen, men jeg kan ikke stoppe igen. Og nu har jeg også lige konverteret de fleste af mine sorte tuschstreger om til korssting. Jeg er stukket af nålen og zappet tilbage til min bedstes gamle bornholmertikkende stue, hvor jeg som syv-årig tilbragte mine sommerferieuger med at sidde og brodere korssting i den grønne velourstol.

IMG_5473

Jeg er fyldt op af kreativ energi, efter mit hjem blev invaderet af undrende, syende, hæklende, snakkende, prikkende, spørgende, hverdagselskende, rappende, bogelskende, papirsfoldende, tedrikkende, dikkende, kaffedrikkende, astidrikkende blogkvinder, der ikke hverken var bange for mad, der lignede kondomer med salat og rejer i, eller for kaffekrus på størrelse med rundetårn.

9 thoughts on “>Hvad skal det (ikke) ende med?

  1. >Så er det måske hos dig man finder en nem og ligetil opskrift på lækker og overkommelig herrestrik med mønsterbort på brystet?(har ikke strikket siden mine børn var små, og nu ønsker den største af dem sig fanme en striktrøje!)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s