>Bidt!

>

Broderede blomster min bare …!

Kan I se dette her for jer med nål og tråd?

untitled

Jeg fandt denne side, hvor jeg kan uploade mine billeder og konvertere dem til korsstingsbroderimønstre. Cooooooooool 🙂

Shit, hvor jeg overspringshandler lige nu. 5 stile tilbage…

11 thoughts on “>Bidt!

  1. >ÅHHH, jamen – åhhhhh 🙂 det er jo HENDE ! 'Min' dame.Hun hænger i øvrigt igen i mit nye hjem som i det gamle, nemlig så man får hendes løb og øjne lige i ansigtet når man træder ind af døren 🙂 jeg ELSKER hende.KH Maria

  2. >Maria – Jeps, det er din dame 🙂 Nu snart i korssting.Stine – det var jeg jo også i dag :-)A-T – ja, det er :-)Spunky – nemlig!Lis – Hun kæmper sig frem som vi skriver. Men hun er godt nok meget sort, så der skal mange sting til.Cristine – you're welcome!

  3. >Uhhh jeg elsker hende! Lige siden jeg så hende første gang, fotograferet i Marias gang.Jeg er sikker på at hun ikke bliver mindre fed at at komme ned i sting.Jeg tror faktisk bare det vil understrege … hmm … kan ikke finde ord for det. Understrege … TVETYDIGHEDEN i billedet.Fantastisk.Mvh,Synne

  4. >Yes det er simpelthen super fedt. Hvis jeg kunne broderer havde jeg kastet mig over det for længe siden men nu måtte jeg nøjes med at sidde og lege. Det bliver super cool med din seje quinde.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s