Isac fortæller

Der er mange ting, jeg skal have skrevet om på bloggen her. Fx mangler jeg stadig nogle ting fra sommerferien. Måske når jeg dem inden jul?

Det går stærkt for tiden. Rigtig stærkt. Så det er ikke fordi vi mangler noget at skrive om. Forleden morgen blev Isac fx træt af at vente på os to sovetryner og gik selv ud og rumsterede i køkkenet. Da jeg kom ud, sad han med en portion youghurt med musli på og spiste lige så fint ved bordet.

Han er en meter høj nu, hvilket han er noget så stolt af. Og lige om lidt fylder han tre år, som bliver sagt med tre stikkende fingre fremme. Han tæller til ti, og siger at han elsker biler, bogstaver, traktorer, gravkøer og julemanden.

Børnehaven er et dejligt sted at være, og han glæder sig til at komme derhen hver morgen, ligesom han fortæller om sine bedste venner Noah, Oliver, Mikkel og Emma, som han elsker at lege med derhenne.

Og så er fantasien kommet i gang. For alvor! Det handler især om en farlig løve, som passer på ham, en farlig trold, som ikke er helt så god som løven, og så er der en soldat, som kommer ud for de mærkeligste ting. Og så skal vi ikke glemme Julemanden. Men se og hør selv:

One thought on “Isac fortæller

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s