>Jeg blev ringet op og mindet om at give

>

Her til aften blev jeg ringet op af Mødrehjælpen. Måske kan du huske, at vi sidste år var en del bloggere, der støttede deres juleindsamling? Det kan du også gøre i år. Klik på gaven herunder og kom direkte til Mødrehjælpens egen side for julehjælpen:

jule

Årets juleindsamling går først og fremmest til julehjælp til trængte børnefamilier, som søger julehjælp hos Mødrehjælpen. Kommer der flere penge ind, end der er berettigede julehjælpsmodtagere til, vil pengene gå til langsigtet støtte og rådgivning, der kan hjælpe familierne med at få løst de bagvedliggende problemer. Og sidste år fik de simpelthen så mange penge ind, at de var i stand til at hjælpe alle de familier der søgte.

Nu mangler de hjælp igen. Både til julehjælpen, men også på et mere langsigtet plan. Derfor ringer de op til alle os, der har støttet dem tidligere og beder os om at støtte dem fast. De mangler penge til at hjælpe kvinder og børn, der har været udsat for vold i hjemmet, og til at hjælpe enlige unge mødre i gang med en uddannelse.

Hvis du lige som jeg, godt kan se det fornuftige i at yde den hjælp på en mere fast basis og ikke kun her i den søde juletid, så klik på billedet herunder og kom direkte til Mødrehjælpens egen side:

fastDu kan selv bestemme din månedlige medlemsydelse og som fast medlem får du deres medlemsblad 4 gange årligt.

Så hvad siger I derude? Skal vi igen i år slå os sammen og hjælpe de kvinder, der har brug for en ekstra hånd? Smid både julegaven og pigerne på din blog og link videre til Mødrehjælpens side. Sammen kan vi måske gøre en forskel for en mor og hendes børn. 

3 thoughts on “>Jeg blev ringet op og mindet om at give

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s