4 thoughts on “>Hun kæmper sig frem i korsstingene

  1. >Hvor er det sindssygt fedt, det der… Jeg har lige været i Stof og Stil i dag og købe grej. NU skal jeg også prøve det der korsstingsbroderi. (Og hvis min mand kan brodere en hel pakkekalender, kan jeg vel for fanden også lave et lille bitte julehjerte?!)

  2. >Line – tusind tak. Det er stort, når dte kommer fra dig. Min korsstingscoach 🙂 Jeg håber dælme også stingene er lagt inden lørdag. det er det store stykke, der mangler nu.Anne Lotte – you go girl. Julehjerter skal der til!Christina – Igen, så bliver det ikke større, når både dig og Line sender roser. Tusind tak!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s