>Kopluffer, kaffevanter, glaslapper, glöggetui, koffeinkonvolutter, lattefrakke

>

Kært barn har mange navne. Du må kalde dem, hvad du vil, bare du kommer og siger hej, hvis du er på Julemarked i Odense her i weekenden. Jeg er der lørdag og søndag.

IMG_5751IMG_5746IMG_5749IMG_5755IMG_57444_original

Jeg syer på livet løs, og dem der ikke bliver solgt på markedet, ryger på min Amiobutik bagefter.

8 thoughts on “>Kopluffer, kaffevanter, glaslapper, glöggetui, koffeinkonvolutter, lattefrakke

  1. >EEEEJ AB, det kan du ikke være bekendt, jeg er jo først i Odense om 1½ uge!!!! Kunne ellers godt bruge nogle flere til når jeg har gæster, men så må jeg jo bare håbe at der er flere tilbage efter julemarkedet :0)Knus Sarah

  2. >Altså! Hvor var I henne? Jeg var dernede både fredag, lørdag og søndag, men så hverken kopluffer eller traner.Har jeg været totalt blind eller hvad? Hvor stod I?Ville så gerne have hilst på en af mine yndlingsbloggere (som også kommer med gode undervisningsideer i ny og næ ;-)Mange hilsener Anne LottePS. Hvis du undrer dig over, at jeg har været dernede tre dage i træk, er det såmænd ikke fordi, jeg ikke har andet at lave. Det er bare fordi, jeg har to børn, der gerne ville se deres far, som har knoklet røven ud af bukserne sammen med Lis og Pernille for at få julemarkedet på benene, og derfor ikke har været hjemme en hel uge. I hvert fald ikke i børnenes vågentid.Og næsten heller ikke min faktisk… 🙂

  3. >Anne Lotte – Æv! Vi stod helt nede ved madboden. Perfekt placering lige mellem mad, kaffe og toiletter 🙂 Vores stand var den med glasperlerne. Anne smukke perler.Dog endte jeg med at tage hjem i morges, så jeg var der kun hele lørdagen. Og nu bliver jeg jo så nysgerrig efter at vide, hvem din mand var? Og ærgerlig over ikke at have hilst på dig!

  4. >Jeg tror slet ikke jeg har set jeres stand så. Opdagde i dag, netop på vej ned til madboden, at der var en hel række af stande, jeg slet ikke havde set. Nåede dog ikke at kigge nærmere, da jeg havde begge ungerne på slæb. Men Puk Projects stod også på den række. Kan det mon have været den række I stod på?Min man hedder Karsten, og har hjulpet Pernille og Lis en del. Han har også selv værksted/kontor i pakhuset.

  5. >Anne Lotte – Hvordan kunne du misse vores bod???! Men jeps, vi var lige over for Puk og Gaia. Jeg tænkte nok, det var Karsten. Ham så jeg rundt omkring knoklende på liv og løs 🙂 Christina fra Rappedikke sad i Annes stand i dag. Den stand som jeg sad i igår 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s