Lidt om Hr. Skæg, mors hjerter i øjnene og Isacs børnesår

I fredags var vi en tur i Roskilde i Ro’s Torv, fordi vi havde set, at Hr. Skæg skulle komme og tænde juletræet. Isac er meget glad for Hr. Skæg. Han er en figur fra DR’s børne-tv, og han leger med tal og bogstaver. Faktisk er det sådan, at når Isac bliver puttet om aftenen, og han lige skal trække tiden lidt inden mor eller far går ud, så begynder han at remse alle de ting, han elsker, op. Og så siger han: “Mig elsker biler, bogstaver, far, mor, traktor, gravko, osv.” Herefter bliver alle familiemedlemmerne gerne nævnt + vennerne fra børnehaven og skal den yderligere strækkes, starter han med at finde ting på sit værelse, som han elsker: “Mig elsker min dør, min lampe, mine bleer osv….” Men det der slår mig, er hans store interesse for bogstaver. Han elsker virkelig bogstaver. I går var han med mig i skole, og da jeg skrev noget på tavlen til eleverne, begyndte han også at “skrive” på tavlen. Han ville have mig til at skrive ISAC, og da jeg skrev det bogstav for bogstav, skrev han med. Jeg fik ikke taget et billede af det, desværre, men han skrev sit navn spejlvendt af mit. Det var så pudsigt og eleverne var dybt imponerede af ham. Tror nok lige han var stolt bagefter, da han gav de store drenge i 8. klasse High Five. Og jeg tror altså, at ham Hr. Skæg har noget med den der bogstavfascination at gøre. Og jeg er altså ikke den, der skal stå i vejen for et idol af den karakter, så afsted til Roskilde og dyrke Hr. Skæg (sammen med resten af nordvestsjælland):

IMG_1378 IMG_1383IMG_1384IMG_1388

Lige inden vi var ude og se Hr. Skæg havde Isac et par dage hjemme med snot og feber. Han nåede lige i børnehave i fredags, og om søndagen opdagede vi vi så, at han havde fået to små sår på hagen. Desværre har de annonceret, at de har børnesår i børnehaven, og Isacs lignede godt nok også meget det jeg fandt ved diverse Googlesøgninger. Så indtil de sår er helet må han ikke komme i børnehave igen. Det er meget uheldigt, da jeg starter med at skrive eksamensopgave i morgen og ugen frem. Men heldigvis har vi hentet hjælp fra farmor, som kommer og hjælper os både onsdag og torsdag. Jeg regner ikke med at han kommer i børnehave resten af ugen, da lægen sagde, at det godt kan tage lang tid for sådan nogle sår at hele. Og jeg må sige, at det ser ikke bedre ud i dag end i går. Tværtimod har det bredt sig lidt til næsen.

IMG_1390

Han har ligeledes været meget træt og utilpas i dag, og han har flere gange sagt, at han ikke havde det så godt. Det er selvfølgelig træls, at han ikke har det godt, men for pokker hvor er det skønt at have en dreng, der er så stor nu, at han kan sige, at han ikke har det så godt. Han er i det hele taget virkelig god til at udtrykke, hvordan han har det og hvad han føler. Og en følsom dreng, det er han.

I dag kom han hen og kyssede mig på munden og sagde derefter: “Nu har du hjerter i øjnene mor!” Det må han jo have set i en tegnefilm på et tidspunkt. Jeg synes det var fantastisk og ja, jeg havde hjerter i øjnene.

Vi har brugt dagen til at starte lidt på vores julehygge. Og nu er der bagt småkager. Bedstes tofarvede og farmors kanelsnitter. Bedre bliver det ikke.

 IMG_1394 IMG_1395 IMG_1398

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s