>The Collage Painter

>

Husker du min GUAM-veninde? Måske fulgte du hende også, mens hun skrev fra sit ophold på GUAM i farver?

Untitled

I det næste år er hun i Vestjylland og hendes amerikanske soldat er i Afghanistan. Hun blogger stadig, nu fra en anden blog, og jeg synes du skal følge med hende derover, hvis du bare er en lillebitte smule interesseret i, hvordan en kunstner lever og arbejder. Hendes nye blog hedder The Collage Painter og er en fortsættelse af den blog hun havde kørende på sin hjemmeside om sine malerier.

Untitled

Jeg elsker Helene. Og jeg elsker hendes billeder. Og jeg elsker at hun stadig blogger.

2 thoughts on “>The Collage Painter

  1. >T A K søde AB, fordi du (endnu engang) slår et slag for min blog! Jeg følger dig, hele tiden, selvom jeg gør det uden så mange ord… Elsker at følge jer, og blive inspireret af dig og dit helt utrolige overskud. Håber meget snart at vi kan ses – jeg må se at samle mig, og købe den DSB-billet… vi må ses -Long overdue:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s