>Overspring #5 – Bullshit Bingo

>

Jeg er alene hjemme bortset fra det sovende Børnesår, og jeg arbejder. Skriver som gjaldt det livet. Tæppet på gulvet varmer mine fusser, iPhonen holder forbindelsen med omverdenen, den franske nougat holder mig i live sammen med vandet og bh’en røg allerede i morges under metodeafsnittet. Sådan et afsnit kan skal eddermanme være stramt.

IMG_5862

Nu skal I altså høre om en fantastisk leg, hvis man går til mange møder. Jeg ved, jeg har et par lærere som læsere, og de kan i hvert fald bruge denne leg til noget. Den hedder i al sin enkelthed Bullshit Bingo og du kan læse mere om reglerne her, hvor jeg har fundet en dansk udgave.

Jeg plejede at spille det med to af mine kolleger på min gamle arbejdsplads og det gjorde helt sikkert de til tider lidt langtrukne møder en hel del mere spændende. Man skal fx kun 2½ side ind i min opgave, før jeg har bingo, hvilket fik mig til at tænke på dette vidunderlige spil til at starte med. Læs bare anmeldelserne sidst på den linkede side. Det er Thumbs Up hele vejen rundt.

God fornøjelse

7 thoughts on “>Overspring #5 – Bullshit Bingo

  1. >Jeps – jeg kender Bullshit-bingo. En yndet leg på seminariet, hvor adskillige hurra-ord dagligt gav anledning til 'Bullshit'…Fortrineligt, intet mindre!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s