>Overspring #8 – Fokus

>

Ser du, overspringet ligger ikke i at have fokus. Så havde jeg jo ikke siddet her og skrevet. Overspringet ligger i at have brug for at blogge om at have fokus, når det man egentlig burde gøre var at bevare sit fokus – på opgaven.

1291109658_stayfocused_605981

Jeg er næsten færdig med at skrive. Og nu starter den fordømte proces at gennemlæse. Jeg skriver netop om det med at førskrive, processkrive og omskrive, og selv om jeg skriver, at det er en meget Meget MEGET MEGET vigtig ting for eleverne at processkrive, så er jeg altså helt ærligt ikke selv særlig god til det. Måske fordi jeg aldrig selv har lært det. Jeg lærte at produktskrive. Derfor kunne man sidde i den sene aftentime dagen før afleveringen og skrive på et produkt, der skulle afleveres. Og det gik godt med det. If it ain’t broke, don’t fix it…right? Eller noget.

Nå, men jeg ved jo godt, at i sådanne større opgaver, som denne er, så må man jo både førskrive og processkrive og alt det lir, men hold nu op, hvor jeg synes det er kedeligt. Jeg er mere til den del med at finde på – og så skrive dét. Og så aflever!

I morgen er det heldigvis slut og så skal jeg tilbage til Otendeklassen og al den herlighed det medbringer af processkrivning, julegejl og sneboldskampe. Jeg glæder mig.

Billedet herover er ellers mit nye tapet på computeren. Jeg har hentet det HER, hvis du også skulle have brug for noget til et minde dig om at holde FOKUS!

3 thoughts on “>Overspring #8 – Fokus

  1. >Jeg får ikke kommenteret så meget hos dig, men jeg læser med og jeg elsker dine ord og den måde du leger med dem.Det var bare lige det jeg ville sige.Hej … 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s