>Overspring #9 – Lyd- og e-bøger til dig, helt gratis!

>

Der er gratis lyd og bogstaver lige for næsen af dig. Og jeg skal gerne agere den glade Julemand, der spreder budskabet videre. Især fordi jeg selv er superhøj af supertætpåfærdigopgavejubel. Og jeg deler selvfølgelig gerne ud af både jubel og min kærlighed til bogens verden. Hvilken bedre måde egentlig at fejre endt opgaveskrivning om læsning på, end ved at smide flere læseoplevelser ud i verden?

P4’s gratis lydbøger

Ann-Thérèse gav mig dette tip forleden, som jeg bare må dele videre:

Untitled

P4 skriver:

P4 giver lytterne 4 gode lydbøger ganske gratis, og du kan selv være med til at bestemme hvilke. Hver uge kan du stemme om lydbøger i en ny genre. Den lydbog, som får flest stemmer kan downloades i weekenden. Frem til 2. december kan du stemme på krimier. Klik på billedet for at komme direkte til P4’s side.

Rosinantes ebogspakkekalender

Untitled

Rosinante skriver:

Lad dig overraske og glæd dig til en god bog hver dag i december – helt frem til juleaften. Med Rosinante&Co Pakkekalender kan du hver dag mellem kl. 13 og 17 downloade dagens boggave lige ned på din e-reader eller iPhone. Se allerede i dag, hvad der gemmer sig i pakkekalenderen. De første 100 der pakker op får dagens bog – helt gratis. Klik på billedet for at komme direkte til Rosinantes side.

God læselyst!

5 thoughts on “>Overspring #9 – Lyd- og e-bøger til dig, helt gratis!

  1. >Håber virkelig at jeg får fingrene i nogle af de gode Rosinante e-bøger til min iPad ;o)Dejligt at du er færdig med opgaven. Jeg er overbevist om at den er velskrevet og indsigtsfuld.

  2. >A-T – jeg tænkte faktisk også på dig, da jeg så det. Med din nye iPad and all dit teknikhjul :-)Mht opgaven…må tiden vise hvor velskrevet og indsigtsfuld den endte med at blive. Vi får først tilbagemeldinger i januar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s