>Ssssshhhh…..nisserne har været her

>

Og vores nisser er så heldige, at de har hjælpenisser fra nær og fjern. Fra det kolde nord til den bakkede midtvest og helt over til Whiskeybæltet i øst. (Halleluja for bedsteforældre!…men sig det ikke til nogen!)

Nu glæder jeg mig bare til min yndlingsmeter vågner i morgen tidlig og ser dette:

julekalender

4 thoughts on “>Ssssshhhh…..nisserne har været her

  1. >Vores Julemand får hjælp fra Holbæk og nisserne der bor der er bange for, om der er nok gaver… der er 24, men nogle af dem er jo ret små…Ja bevares :-)Hurra for bedsteforældre der er forelskede i deres børnebørn.God 1. december.KH C

  2. >Moster er også et godt ord (:Jeg kan med glæde huske dengang hvor man hoppede op af sengen for at se om nissen havde været der, selv efter min mor fortalte at det var min moster. :DDog blev jeg lidt skuffet, for 12 år gammel var jeg altså stadig sikker på det var julemanden, om ikke andet for min søsters skyld.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s