En ørn med musen

Vi opdagede forleden, at Isac har knækket den kode, der hedder at koble musen med det der sker på skærmen. Så nu kan han selv kikke rundt i Olines programmer og lege med Hr. Skæg, Bamse og Stor og Lille.

Han har også fuldstændig styr på min iPhone, som han åbner og klikker rundt i som om, han aldrig havde bestilt andet. Jeg er simpelthen så imponeret. For det første siger det rigtig meget om iPhonens brugervenlighed, men det siger altså også noget om en dreng, der lever i et hjem og en tid, hvor disse værktøjer er i brug. Og så siger det noget om Isacs intelligens. Han er sgu ikke tabt bag en vogn den dreng. Og vi er pissestolte!

Helt ærligt, så synes jeg altså, at det er tidligt i en alder af knap tre år. Synes I ikke det? Er det meget normalt eller hvad?

One thought on “En ørn med musen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s