>Hvorfor er kunst vigtig for mennesket?

>

Jeg har lavet en give away sammen med Statens Museum for Kunst på min Billedguide, og jeg sidder lige nu og er dybt fascineret af kommentarerne til indlægget. Jeg får lyst til at give dem alle et gavekort til museet, for det som jeg blot regnede med som en sjov lejlighed til at høre fra læserne, er endt med at blive det ene guldkorn efter det andet om kunstens betydning for os mennesker. Prøv selv at læse.

Og husk, hvis du selv har lyst til at vinde gavekortet, så¨skriv en kommentar til indlægget og du deltager automatisk i lodtrækningen den 23. december kl. 20. Og man behøver ikke at skrive noget klogt for at deltage, alle kommentarer gælder for et lod uanset indholdet. Men jeg er selvfølgelig altid glad for at høre, hvad du tænker om det som ligger mit eget hjerte så nært – KUNSTEN!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s