Isacs 3 års fødselsdag med familien

Vi holdte en fødselsdagsfest for Isac på dagen, hvor Thomas, Mille, Jørgen, Betina, Sophia, Alexander, farmor og farfar kom og fejrede ham. Onkel Thomas og Milles’ motorsav vakte stor glæde. Ikke mindst på grund af udstyret dertil:

IMG_5892IMG_5909

Farmor og farfar havde købt et kasseapperat med tilhørende varer og der er blevet kørt nogle kolonialvarer på båndet siden. Til kasseapperatet er der kreditkort, scanner, kaldeanlæg og rullende kassebånd. Det var et af Isacs store ønsker, så glæden var stor, da han pakkede op:

IMG_5918IMG_5923 

Der blev fulgt med i gaveorgiet fra sidelinien og Sophia og Alexander klarede det virkelig flot med alle de gaver, der jo ikke var til dem den dag. Det er ikke altid lige let at skulle sidde ved siden af og ikke få, men det gik rigtig godt. Her står Alexander og leger med bedste og bedstefars gave, som var en Brio bilfærge. Noget Isac leger med når han er ved dem, og da vi altid sejler med Molslinien, når vi skal til Frederikshavn, er bilfærger næsten blevet synonymt med bedste og bedstefar og lykken var derfor stor, da han åbnede den om morgenen.

IMG_5926

Det var også den eneste gave han fik den morgen, udover sin pakkekalender, da vores gave til ham blev forstyrret af et snevejr. Derfor kørte vi først til Frederikssund og købte den lørdag formiddag. Og lørdag middag kunne han tage sin første lur i den STORE seng inden gæsterne kom:

isac seng 2

Fra Jørgen og Betina fik han Bamses hus med figurer og møbler og der er blevet digtet en del historier om den gule bjørn siden inde på gulvet på værelset.

Efter en tur på kælkebakken og mens den sidste del af maden blev tilberedt gik der spillehygge i den. Mille havde fået et nyt spil af Thomas, Backwords, som skulle testes. Det fik vist Thumbs Up hele vejen rundt.

IMG_5936

Farmor var som altid en god hjælp i køkkenet. Mens de andre kælkede fik hun og jeg styr på Cili con carne, hakkede grøntsager, guacamole og tortillas efter fødselsdagsbarnets ønske.

IMG_5937

Dagen efter var der dømt sofahygge og afslapning. Det blev en sen aften både for Isac og os andre, og Isac nød at Thomas og Mille også var der efter vi vågnede. Så var festen jo ligesom ikke helt slut endnu. Han var klar til at vække dem allerede kl. 7, men vi gav dem lige til kl. 8 inden vi måtte liste ind og banke på døren. Han har siden flere gange sagt, at han savner Mille og Thomas, og at de skal komme igen og sove på værelset.

IMG_5961

Og dette billede hører også med i fortællingen om fødselsdagen, for dagen efter var også præget af en træt dreng, der var fyldt i hovedet med indtryk, gode oplevelser og dejlige gaver. Og en gang i mellem flød hovedet over, og så måtte man lige putte lidt ved mor eller far. Sådan er det jo også.

IMG_5963

Han var dog klar til at holde fødselsdag igen samme aften, hvor han mente at vi skulle ringe til Moster og Onkel og høre, hvornår de kom? Hans sidste ord inden han puttede sig den aften var, at han havde haft den bedste fødselsdag i hele verden.

One thought on “Isacs 3 års fødselsdag med familien

  1. Sikke nogle dejlige billeder – hvor ville vi gerne have været der. Men vi ses jo snart.
    Dejligt at I alle havde et par dejlige dage.
    knus fra Bedstefar og Bedste

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s