>I aften var det mig

>Jeg har lige oplevet en situation fra den anden side af bordet.

I aften var det mig, der var moren, der lagde pakker i barnets futsko ved døren, mens han sov.
I aften var det mig, der var moren, der listede omkring med nissens risengrød og lod som om jeg ikke så pakken i mine egne futter.
I aften var det mig der var moren, der næsten ikke kunne falde i søvn, fordi hun var så spændt på at se barnets reaktion i morgen, når skålen med grøden var tom og futterne fyldte med pakker.
I aften var det mig, der opdagede, at jeg var moren til den store dreng, der kunne tegne rigtige mennesker med arme, ben og fingre og forstod alt det der med jul, gaver og nisser 100%.


Tænk, i aften var det mig. Jul kan være magisk.

4 thoughts on “>I aften var det mig

  1. >Hvor er det et magisk indlæg!Jeg genkender følelsen, og bliver helt varm indeni. Det er nemlig noget ganske særligt at være moren!Glædelig jul! Må sønnen blive så glad for overraskelserne, så øjnene lyser!

  2. >Kan lige frem opleve du nyder det !Håber i får en rigtig dejlig juleaften. og "drengen med de to pas" vil nyde , begejstres og opleve, så den med rette forventningsfulde mor ikke bliver skuffet :).Med julehilsen fra en ældre herre der snart bliver 65 🙂

  3. >Å ja. Lige det er magien i julen. WAW. Alt det andet kan de godt pakke væk, men legen og alt det der vokser i kærlighed, det er jul. Glædelig jul skønne.

  4. >Onkel Anne – jeg tror han fik hjerter i øjnene. Det var magisk :-)Snart 65 alias far – ingen skuffelser herfra. Det var hele spændingen værd. Og han proklamerede i morges, at han savner morfar og mosse meget. Vi glæder os til at se jer i morgen.Marina – i lige måde søde Marina. Du har om nogen været med til at sætte dagsorden for magien i denne jul. Og jeg er SÅ enig med dig. Glædelig jul til dig også.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s