Julen 2010

Søndag den 19. kom bedste og bedstefar og besøgte os i et par dage inden jul. Jørgen og Betina tog ungerne under armen og kom ud til lidt julehygge søndag eftermiddag og aften. Vi havde fået meget sne dagen inden og der nåede da også at komme en snestorm i vejen inden bedste og bedstefar kom hjem igen den 22.

her bliver de rhygget i sofaen med gode julehistorier:

IMG_6190IMG_6191

Alexander havde ingen middagslur fået og var meget træt. Det viste sig senere, at han faktisk også var syg, såd er var ikke noget at sige til, at han lige tog sig en lille lur ved mor.

IMG_6194

Han kom dog hurtigt på benene igen, da han blev vækket og de to fætre overtog showet med deres udklædning som brandmænd!?

IMG_6197

Bedste og bedstefar havde chokolademikado med, og det var ungerne helt med på.

IMG_6200

Altså ungerne…og Jørgen…og mig.

IMG_6202IMG_6204

Mens Søren og jeg var på arbejdet mandag og tirsdag hyggede Isac sig derhjemme sammen med bedste og bedstefar.

IMG_6313IMG_6305

Juleaften kom Else og Ejner og hyggede med os. de kom allerede i løbet af eftermiddagen og det var dejligt at have god tid til at slappe af med madlavningen og Disneys Juleshow. Vi havde ikke en jordisk chance for at nå hele vejen omkring det store juletræ, vi havde slæbt hjem. Men det gjorde nu heller ikke noget. Vi fik danset alligevel.

IMG_6328IMG_6332IMG_6334

Isac fik den ene lækre gave efter den anden og han jublede glad over dem alle. Selv dem til os andre tog han glæde i, og da han selv løb tør for pakker gik han ufortrødent videre med at dele vores andres ud. Her er han med den guitar han fik af Søren og jeg:

IMG_6337IMG_6338IMG_6341

Dagen i dag har stået på afslapning og hygge i sengen og sofaen. Og gaverne er blevet leget med, sat på plads, beundret, nusset og leget med igen.

IMG_6345 IMG_6350

Vi havde også besøg af Julemanden (en bytter med naboen), og se lige her, hvordan Stor Dreng Nicolaisen tog sin værtsrolle meget alvorligt og ikke et sekund lod sig slå ud over, at hans forældre havde kludret i gavesortimentet til Julemandens sæk:

One thought on “Julen 2010

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s