>GODT NYTÅR!

>

Hvem skulle have vidst, at 2010 blev året, hvor jeg fik lavet min første vellykkede kransekage, der ikke blev helt flad eller smattede sammen?

IMG_6420

Det tegner godt for 2011!

6 thoughts on “>GODT NYTÅR!

  1. >Mums, den ser lækker ud. Vi er gået all-in på hjemmelavet i år, men der er bare ikke tid til det hele, så kransekagen er hjemmebragt i stedet. Til gengæld har vi købt en hel flaske whisky fordi vi skal lave whiskysovs. Der skal to (TO!!) spiseskeer i. Rigtig godt nytår til jer. Knus Anne Lotte

  2. >Te´løk med nytåret. Her blev det ikke til kransekage, men istedet en, forholdsvis ny, tradition her hos os. Ældste teenager kommer hjem med alle kammerater til Røde Hotdogs omtrent klokken 1, det er skægt lige at se dem. Og den skumle bagtanke er at få et indtryk af hvilke mængder alkohol de har indtaget ;-)JowDeet ,_,

  3. >Anne Lotte – Tak og godt nytår AL. Whiskey er ikke det værste at have en flaske minus to skefulde til overs af. Skål.mor – tak :-)Anne – tak og i lige måde.Vibeke – Jeg er helt enig, det MÅ blive fantastisk. Den smagte lækkert og rustikt. Præcis, som den så ud. Så lige Det Søde Liv, og skulle måske have set det inden designprocessen :-)JowDeet – det synes jeg lyder som en fantastisk klog og hjertevarm tradition, som jeg vil adoptere med det samme til vore slille familie. Når Skrupsakken bliver gammel nok står den på fælleshottere kl. 1. Tak for tippet og glædelig nyt år til dig og dine.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s