>Og således fik vi startet året

>

…i Charlottenlund med fire af vores yndlingsmennesker.

…med en Blachman, der i den nye X-Factor, som jeg allerede er blevet lullet ind i igen i år, fortæller en mor om forælderansvar og –ærlighed. Spot on Blachman. Nu i en ny og mere følsom udgave. Forfriskende.

…med, eller egentlig er det jo netop uden, en Bamse i overalls. Rest in peace Bamse. Og hils vores kære deroppe.

…med, eller måske igen uden, efterløn til os under 45. Det ved jeg helt ærligt ikke, hvad jeg skal mene om. Betyder det mon, at jeg er ligeglad? Og er det slemt og ignorant af mig, hvis jeg er?

…med restkransekage i fryseposen og pasta med pølser til aften.

…med alt for tidlige forårsfornemmelser på grund af den forunderlige mildhed, der var at mærke i luften i formiddags. You are playing with my mind, You God of Seasons!

med uden tømmerdamer – mærkeligt nok!?

…med nye hatte i udklædningskassen.

…med svineinfluenzaens kolde ånde lige i nakken. Er den ikke bare so last year den influenza? De må da komme op med noget nyt i år. Nå, ikke? Jamen, så pas på jer selv derude, ikk´ og bliv hjemme, hvis I er syge.

…med en virkelig god afrikansk nytårstale fra Samvirke, som jeg Gud hjælpe mig ikke kan opspore på nettet. Kan I hjælpe mig, når Gud ligger ubrugelig hen med tømmerdamer?

…med gode intentioner om både slankekure, aftenlige gåture med familien og madplaner. Sikkert dybt urealistisk ligesom sidste år. Men hey – intentionen kan ingen tage fra os. Jeg tror mest på gåturene. Jeg er faktisk lidt bange for det madplanshalløj. Er det egentlig ikke bare noget Hokus Pokus, der er skabt til at slå den sidste rest af spontanitet ihjel for børnefamilier?

…med en ekstra fridag inden hverdagen igen kommer anstigende med al sin banali- og normalitet. Den eneste fordel ved at holde juleaften en fredag, ikke?

…endnu et blogindlæg i punktform, der er skrevet som det er tænkt fra hovedet, og som i bund og grund ikke har hverken den dybere mening eller højere helhed. Lad os se, hvor det fører os hen fra her.

One thought on “>Og således fik vi startet året

  1. >Godt og Glædeligt Nyt år, kæreste AB. Til dig og ham gemalen dér og Skrubsakken. Et godt år. Det er jeg sikker på, jeg kan ligesom mærke det 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s