>Jeg er med i den smukkeste bog, jeg har set længe

>

På min Billedguide fortæller jeg lige nu om denne bog:

IMG_6422
Og se lige, hvem der dukker op i sin rødblomstrede skjorte og allerbedste billedkunstlærerøjemålning på side 76:

IMG_6425
Og de fire elever på krydsstolene på side 77 er mine! MINE! Muuuuahhhaaahaa (meget lærerstolt fjæs).
Hvis min skole havde sådan et gymnastikbaderum, så ville jeg tage min bærbare med derover og lave al min forberedelse der på bænken ved siden af Kong Neptun!

IMG_6427
Jeg er simpelthen så pissestolt over at have været med i en lille bitte del af tilblivelsen af denne smukke og kloge bog. Og jeg er endnu mere stolt over at se min Ottendeklasse fordybet i tegneprocessen på Glyptoteket på flere af bogens sider. Tusind tusind tak for muligheden Anne!

Læs mere om bogen HER.

3 thoughts on “>Jeg er med i den smukkeste bog, jeg har set længe

  1. >Ja-ja… Selvfølgelig ville du henlægge dine forberedelser til DRENGENES baderum (Muah-ha-ha!)Det ser ud til at være en virkelig fin bog Anne har skrevet – om en helt fantastisk skole. Kan godt forstå, at du er stolt af at være med i den. ~ Karina

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s