>Det spirer i haven

>

Jeg ved godt, at det er alt alt for tidligt at glæde sig endnu, men se lige min timian:

IMG_6494

Og mynten:

IMG_6496

Hvilken fantastisk fornemmelse at se grønt igen. At få det tunge hvide lag væk og se, hvad der gemmer sig derunder. Sne er smukt og jeg har virkelig nydt at have flagernes lys her i den mørke tid, men nu er jeg så til gengæld også klar til at få noget kulør på livet igen.

3 thoughts on “>Det spirer i haven

  1. >Nu kommer det, det fantastiske forår. Hvor er du heldig du har din have til at minde dig om det. Det er ikke fordi vi drukner i spirer og forårstegn på Østerbro. Håber din dejlig dreng har det bedre. Foråret har forhåbentlig også mindre sygdom med sig…:-)

  2. >Jeg har også været i haven i dag for at kigge efter grønt – og fandt små bitte spirer af forårsblomsterne! En dejlig fornemmelse (og også helt dejligt, at de ikke dukkede op før jul, som de har gjort nogle år – det er altså helt forkert…)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s