>Kan det mon være skoldkopper?

>

Er der nogen af jer, der har oplevet at jeres barn har fået skoldkopper på trods af vaccine? Det slår mig lige, at det jo kunne være det Skrupsakken har… (jvf. mit sidste indlæg)

Han er amerikansk født og derfor vaccineret for skoldkopper, som er standard der i landet. Men den vaccine dækker jo ikke 100% og man hører om børn, der får sygdommen alligevel, især når de befinder sig i ikke-vaccinerede områder, som Danmark jo er, og derfor udsættes meget mere for smitte end de ville gøre i et land, der vaccinerer som standard.

5 thoughts on “>Kan det mon være skoldkopper?

  1. >Jeg synes ikke at hans pletter i ansigtet ligner skoldkopper. Man er ikke rigtig i tvivl med skoldkopper, når man først ser dem, for de har blærer alle sammen. Tydelige blærer. Inden de brister, selvfølgelig, og bliver til sår.Han har ikke haft blærer vel?

  2. >Jeg synes altså heller ikke, at det ligner skoldkopper. Måske er du nødt til at kigge forbi den nedladende læge igen…God bedring med ham – og det er da heldigt, at du har bedsteforældre lige i nærheden. Det har vi også, og det er guld værd, når ungerne er syge i længere tid. KH Karina

  3. >Stakkels skrubsakken og hans forældre!Tja… jeg synes altså til forveksling det ligner børnesår, som min egen søn har haft utallige gange gennem hele sit liv. Hos os kommer det som regel som en udløber af hans børneeksem…. fordi han får kradset eksemen til sår, som der så kommer infektioner i. Det er noget besværligt skidt, så jeg håber jeg tager fejl.God bedring med ham, i hvert fald!:-) Eva

  4. >Tusind tak for jere sinput. Det ser bedre ud i dag og jeg krydser fingre for, at han kan komme afsted i børnehave i morgen. Om det har været det ene eller det andet finder vi nok ikke ud af nu, men det var rart at høre jeres tanker. Det hjalp lidt med bekymringerne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s