>Ville du sende denne dreng i børnehave i morgen?

>

 • Temperatur i dag kl. 17.30: 38.1
 • To ekstra sår er kommet til. Et på højre arm og et på det venstre ben. Begge ligner bid, der er kradset til sår. (Nej, vi har ikke lopper i huset og heller ingen husdyr, så vi formoder børnesår, men har du nogle gode idéer så sig endelig til!)
 • Hosten er blevet mere løs, men han hoster stadig meget.
 • Tynd mave i sidste ble.
 • Har ikke spist meget i løbet af dagen.
 • Gik i seng en time før han plejer og sov med det samme.

IMG_6481

Nej, vel?

Det er så en uge med feber og forskellige småsymptomer. Og jeg er selvfølgelig bekymret. Og lettere stresset over at have et arbejde, der kræver, at jeg skal være der også. Så afsted til farmor i morgen tidlig inden Ottendeklassen står klar kl. 9.50. Godt man møder sent om mandagen, og at man har en dejlig hjælpsom farmor på efterløn indenfor rimelig afstand! Jeg ved ikke med jer, men jeg er i den grad lige pludselig blevet klar til både forår og varmere vejr.

5 thoughts on “>Ville du sende denne dreng i børnehave i morgen?

 1. >Årrh, lille mand. Rigtig god bedring og hurra for gode bedsteforældre. Ved at børnesår har rigtig godt af at blive vasket blidt med vand og sæbe!Kh Line

 2. >Nej, han lyder da virkelig hårdt ramt. Ham ville jeg under ingen omstændigheder sende afsted, men jeg forstår godt at det er svært at være væk fra jobbet i en uge.God bedring til Isac.

 3. >Han skal bare have ro, kys og kærlighed den lille skrupsak så kan kan blive ordentligt frisk igen. Krydser fingre for lang og god nattesøvn for ham.Knus

 4. >Lille stakling! Jeg ville tage turen til lægen igen og bede om, at en af de andre praktiserende på klinikken tog et kig på ham. Kan farmor ikke tage ham med? En uge er alt, alt for længe at gå og bekymre sig! Knus.

 5. >Vi havde besøg af børnesår sidste vinter – men det stod altså ikke på så længe med feber og mavehalløj. Så jeg stemmer også for læge og farmor og et langt varmt selv-omsorgsbad til moren!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s