>Hvilken dejlig januar

>

Denne januar er tæt på at gå hen i historien, som den dejligste januar af alle de januar’er jeg kan huske. Det vælter ind med gode nyheder. Et par af dem har vist sig som først en dejlig uventet pengegave og derefter en god eksamenskarakter.

Hvor meget siger du? Åh såmænd bare 11816 kr., der kommer til min Nemkonto i morgen, og det er nok de nemmeste penge jeg nogensinde har tjent. For det er jo ikke helt rigtig, at det er en gave. Nej, jeg har ærligt og redeligt tjent hver en krone, jeg havde bare ikke regnet med, at der var nogen, der gad betale mig for det arbejde jeg lavede. Jeg så det jo ikke som arbejde, men blot som en deling, en dokumentation og et hjertebarn. Men det koster åbenbart noget at låne andres hjertebørn og kopiere dem, og det gjorde Copydan mig opmærksom på. Og nu er et af mine største dilemmaer, hvorvidt jeg skal

  1. have en ny iPhone
  2. have en iPad
  3. have en ny cykel
  4. eller rejse

for pengene.

08-01-17_money8

Lige så gerne, jeg vil have de tre første, vil jeg dog vist hellere rejse, så London og Middelhav, here I come.

Hvor meget siger I igen? 10 siger jeg så bare! Et dejligt tital blev det til for min eksamensopgave, som jeg afleverede i december. Det har virket som en evighed at vente på den karakter, og jeg må indrømme, at når det kommer til akademisk teoretisk tænkning er min selvtillid lige nul. Jeg ser mig selv som praktikeren, der fungerer bedst med teorien i hånden, så jeg kan mærke den og opleve den. For meget tænkning og analysering har aldrig været mit stærke element. Så jeg havde virkelig ingen idé om, hvorvidt jeg havde fattet konceptet eller ej. Det havde jeg så vist alligevel. På en eller anden måde.

Skrupsakken er blevet frisk igen og hvad han har fejlet må guderne vide. Det trøstede os at høre, at det halve af børnehaven havde ligget ligedan i den sidste uge. Dog ingen sårtilfælde anmeldt. Oh well. I’m over it. I’m rich AND smart now.

Og i morgen har jeg en fridag, den sidste onsdag inden det nye semester går i gang igen, og jeg har ingen planer whatsoever. Det bliver skønt, skønt, skønt.

Happy Januar til dig også.

9 thoughts on “>Hvilken dejlig januar

  1. >Altså, CopyDan har samlet royalties ind for dig, for de billeder, som andre har lånt? Ved du mere om hvordan det foregår, sådan rent teknisk?Fedt at du får sådan en slat penge! Sejt!

  2. >Jeg er endnu ikke helt sikker på, at jeg selv forstår det. Men det er sådan, at Copydan har et samarbejde med grundskolerne i DK og de betaler Copydan for at kunne kopiere undervisningsmaterialer osv. I dette års stikprøver var min side brugt flere steder, og jeg som udgiver får dermed det vederlag der udløses af dette. Vederlaget er baseret på både tekst og billedmateriale. Du kan læse mere om det på Copydans hjemmeside, hvor du skal gå ind under Tekst og Note. der kan du oprette dig som udgiver, hvis du har udgivet noget og så har de dine oplysninger i tilfælde af de skulle falde over noget i stikprøverne. De kontaktede selv mig, så jeg føler mig selvklart temmelig heldig og taknemmelig.

  3. >Og det er mig, der går og venter på børnepengene… Som jo også er en af januars glæder. Havde du glemt dem? Måske bliver der så også lige til en Margarita der ved poolen ;)Tillykke med alt det dejlige KH Karina

  4. >Hvor er det sejt! (Og lidt heldigt, at Copydan faktisk er så flinke)Tillykke med moneterne. Og croissanterne. Og kaffen. Og fridagen. Og 10-tallet. Og raskheden.Hvem siger, at januar er dødssyg?

  5. >Wauuwww hvor er det bare dejligt – må man godt være misundelig, bare sådan lidt – på den gode måde altså?? :):):) Det er dig velundt AB – dit kreative (og kloge) spektakel…Og hvorfor var det lige jeg ikke var med i Lyngby Storcenter og drikke latte? Nåe jo, jeg var jo i skole fra 8-14.30 ;o)

  6. >Tillykke, hvor er det sejt. Både at du har fået 10, men ogaså at du har lavet en hjemmeside med så kloge ord (og billeder) at nogen rent faktisk gider kopiere fra den 🙂 Det er da fantastisk.Kh Anne Lotte(der selv har brugt billedguiden.dk et par gange til min undervisning 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s