>Solitudedage

>Mand og barn er droppet af og nu sidder jeg her i Lyngby Storcenter med min kop kaffe og croissant. Centeret er først lige ved at vågne op og få liv. Jeg tror aldrig jeg har siddet i et storcenter før åbningstid før. Kun Føtex og Irma har startet kassebåndene.

Jeg har lige en fødselsdagsgave til min far, jeg skal have købt. Ellers står den bare på lidt Søstrene Grene, lidt Telenor og lidt mere kaffe. Ja, det koster jo ikke noget at kigge, vel?


Jeg elsker sådan nogle dage her for mig selv. Lige så meget som jeg hadede dem til sidst i USA, lige så meget værdsætter jeg dem nu, hvor de ikke lige kommer som perler på en snor. Solitudedage giver plads til at tænke lidt, at mærke efter og at se lidt på verden. Skulle man slå et smut forbi lidt kunst måske? Eller en boghandel? Eller måske skulle jeg bare blive siddende her og spise croissant’er og drikke kaffe og kigge på mennesker hele dagen?

5 thoughts on “>Solitudedage

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s