>Jeg havde fordomme

>

…da hun kaldte et barn fejlfarvet, og da hun lidt senere forsøgte at være morsom ved at sige, at den sorte kvinde, der tilfældigvis gik forbi bordet, nok havde været for længe ude i solen.

Er jeg så egentlig en skid bedre end hende?

7 thoughts on “>Jeg havde fordomme

  1. >Jeg synes ikke man kan kalde det du havde fordomme. Du foretog en observation af et andet menneskes opførsel – OPFØRSEL – ikke udseende, og den dømte du hende på. Det er fakta. Ikke fordom i dit hoved.

  2. >Fie og Julie kom først. Jeg tænker det samme: At du danner dig en mening om hende, på baggrund af hendes opførsel, er ikke det samme. Du har en holdning til hendes udtalelser. Det må man godt. Det havde været bekymrende, synes jeg, hvis du havde været ligeglad.

  3. >Hej AB.En fordom er når man dømmer folk uden belæg. At dømme folk, fordi de opfører sig ignorante og repektløse er en helt anden sag. Det mener jeg er at tage ansvar.Desuden prikker jeg dig til at smutte forbi mig i dag, da jeg har en lille ting til dig.KH Mahttp://lykkeliv-ma.blogspot.com/

  4. >Hmm hvad har du da af fordomme, der kommer frem i dette indlæg?Men en anden gang kan du jo sige til hende, at du ikke synes den slags er rart at lægge øre til, hvis det er på den måde, du mener?

  5. >Hvis nu hun havde været en jødisk asiat og du havde tænkt, at hun da også bare var en skævøjet jødesmovs – så havde du været ligeså slem!Men som de andre si'r, så dømmer du hende jo på hendes latterlige opførsel og ikke på hendes ydre! Så du er helt bestemt meget meget mere end en skid bedre end hende!!!

  6. >Jeg syntes der er forskel på at have en mening og en holdning til sin omverden, og så til at kalde folk for fejlfarvede… og lige som onkel anne spørger, så kan jeg ikke se dine fordomme. Kun din refleksion over et andet menneske..som altid, er du et utrolig godt menneske AB.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s