>Black Business

>

DR2 har i tre afsnit fulgt tre vidt forskellige initiativer i det afrikanske forretningsliv. Det tredje program kommer i morgen aften kl. 23 og det handler om Thor Thorøe, som jeg omtalte i et tidligere indlæg her på bloggen.

b1dbce6a26c0425fb76189bf97e687a9_TH_01

Han var manden bag Paradiskæden her i Danmark, og han har i det seneste halvandet år arbejdet på at starte det første kommercielle stormejeri i Mozambique.

Thor har taget de store skridt og har taget sin familie med sig for at lave det han brænder for og for at gøre en forskel i en verdensdel, der trænger til økonomisk stabilitet og optur. Det har jeg enorm stor respekt for.

Vi andre, der vælger at blive hjemme med fødderne trygt nede i andedammen kan selvfølgelig også gøre en smule. Landsindsamlingen for Afrika på lørdag har sat et enormt fokus i diverse medier på kontinentet og i skolen har vi samlet ind ved at gå lange ture med eleverne. Det er Dansk Skoleidræt, De Danske Børnebiblioteker, Ramasjang og LEGO, der står bag dét initiativ. På min skole alene fik jeg overtalt 368 personer til at gå 1324 km, der i alt udløste 1324 kr. fra LEGOs bankbog til Det Nye Afrika. Er du også på en skole og gik I også en tur for Afrika? Eller støtter du på anden vis?

One thought on “>Black Business

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s