Farvel middagslur

Så er det slut med middagslure for denne gang. Den sidste uge har Isac ikke sovet middagslur i børnehaven. Han vil ikke og forklaringen til pædagogerne er: “Nej, for mig er en stor dreng! Og mig vil hellere ud og lege.” Godt så, jamen, så er det sådan det er og det er gået rigtig godt. Klart en trættere dreng vi får hjem til aften, men han klarer det forbavsende godt. Vendepunktet har været, at han et par gange har fået lov at slippe for luren og dermed er røget udenfor til eftermiddagsleg i sandkassen. Og så var deres lur blevet flyttet til vuggestuen, da de kun var tre børn, der skulle sove, og lur i vuggestuen har ikke helt så meget street credit i sig i børnehaven. Fornemmer jeg.

Mon det kommer til at foregå på samme måde med bleen? Vi glæder os i hvert fald til sommerens varme og dermed at få den bare numse ud i det fri. Han tisser på toilettet, når vi tilbyder ham at sætte sig ved bleskift. Men får han lov at rende i underbukser uden ble, så bliver han for opslugt af legen til at huske at sige til og tisser derfor i bukserne. Berit, pædagogen fra hans stue, mener ikke han er klar endnu. Han er en dreng der bliver meget fordybet i sin leg og interessen for det andet er bare ikke stor nok endnu for ham. Så vi venter som sagt på sommer og varme. af flere grunde end bleer. Vi er i det hele taget ved at være ret færdige med vinter og kulde. Og Isac snakker konstant om skovture, strandture og jordbær i haven. Vi er klar!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s