>Glimt fra en tidlig vinterferiemorgen

>

Det gør ikke så meget, at man bliver vækket kl. 6.20, når det er dette scenarie, der venter én:

fotofoto1foto2foto3

Friskbagt sprødt rugbrød fra i aftes med honning, varm kamillete med mælk, tomandsmorgenhygge i sofaen med Yndlingsmeteren og Blå Ko i fjerneren. Jeg har computeren oven på dynen og vil nu rejse en tur rundt i blogland.

Er der forresten nogen af jer, der har været i Budapest? Var det godt? Er det måske dér, vi skal hen, manden og jeg, i Kristi Himmelfartsferien? Hva’?

Aaaaaaaahhhh, life is great!

5 thoughts on “>Glimt fra en tidlig vinterferiemorgen

  1. >Det ser bare hyggeligt ud.Jeg tror måske nok jeg er kørt gennem Budapest engang for længe siden da det var et helt andet sted. Jeg husker at det var en meget smuk by, men nok allermest at der stod en hel folk børn og vinkede til os fra en bro. Vi blev så glade og vinkede tilbage, men da vi var kørt under broen smed de sten efter os. Det var sådan en syret, ubehagelig fornemmelse som jeg aldrig har glemt, mest fordi alle pigerne havde sløjfer i håret og lignede nogen fra et glansbilled.Nå det var næppe hjælpsomt. Jeg håber du får mange meget bedre rejsebeskrivelser.

  2. >Klart skal I til Budapest! Det er lang tid siden jeg har været der, men byen gjorde stort indtryk på mig! Der er djævelsk smukt og maden er god. Og helt uden at være til jazzmusik overhovedet, så har jeg haft nogle af mine bedste koncertoplevelser i Budapest, som har masser af små hyggelige jazzklubber.Og så er det sygt så meget bømisk krystal de har…men det behøver man jo heldigvis ikke at købe;o)

  3. >Vi er faktisk også i Budapest i Himmelfartsferien. For anden gang. Vi var der også sidste år på samme tid.I skal tage ud i markedshallen- om ikke andet, så bare for at se den. West-endcenteret er også cool ( Fields/Rosengårdscenteret go home)- der kan I købe ALT! Det ligger ved vestbanegården.Og så er I nødt til at gå i et af de varme bade, så husk badetøjet. Det er en oplevelse af de gode, og vælger man så også massage, er det ikke ringere.De har konditorier med MASSER af kager – de skal prøves. Pris ca. 10 kr for kage og kaffe…Og så er der en bus I skal tage. Hent en tusistbrochure og tag bus 2 ( sådan en sporvognsagtighed)- den går langs floden på Pest-siden og forbi det man skal se på den side.Parlamentet osv.Og husk dankortet – prisniveauet er som i Prag, og måske endda lidt billigere. Flot dig og køb belugakaviar, Froie gras og andre luksusting dernede til 1/4 af prisen i DK.Glæd dig 🙂

  4. >Både morgenmaden og ferien lyder dejlig ! Vi plejer at være på camping i sønderjylland, så jeg kan vist ikke bidrage med det vilde liiige i den retning. Til gengæld er jeg ret facineret af det der er inde i dit hovede :0)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s