>Hvordan får jeg det sagt?

>

Sådan må en lille purk have tænkt i går morges, da han stod i min soveværelsesdør og sagde:

Hej mor

Mig: “Hej Skrupsak.”

Ham: “Har du lavet pøller?”

Mig: “Øøh, nej, det har jeg ikke. Har du lavet pøller?”

Ham: “Jah…”

Og så kom man ligesom op og ud af fjerene den dag også.

Vinterferien er lige snart slut. Manden er lige kørt til bageren for at hente rundstykker til ham og jeg. Skrupsakken er på weekend ved farmor og farfar, og skal en tur i Bella Centeret og lege med LEGO i dag. Der er ro omkring mig. Stilhed før stormen vil nogen måske mene, på sådan en sidste feriedag. Det mener jeg ikke. Bare ro.

Og sådan har hele denne vinterferie faktisk været. Fyldt med ro. Og nærvær. Bare os tre. På nær lige fredag, hvor vi havde bedstevennerne, to tvillingedrenge, fra børnehaven på besøg hele dagen. Det var alt andet end roligt, men til gengæld var det sjovt og herligt for især den mindste af os. Og vi nød at holde et par timers fri fra underholdningsbranchen. Sådan en tre-årig kan være svær at holde ved ilden i en hel uge. Det der med, at det er ok at kede sig en gang i mellem, det er dog vist så småt også sevet ind ved selv ham nu.

Er jeg klar til at ferien er slut? Er jeg klar til arbejdsliv og travlhed fra i morgen? Jeg ved det sgu ikke. Det må i morgen vise. For lige nu er der ro.

3 thoughts on “>Hvordan får jeg det sagt?

  1. >åh ja jeg kender godt den der med at tænke over, om man nu er klar til almindelig arbejdsliv og lynhurtige hverdage igen. Tanken kan nogengange være lidt overvældende efter mange dages hygge, roligt tempo og masser af tid til hinanden. Go fornøjelse med det hele…

  2. >Hej Ann-Birthe.Tjaaaaaa—– nu sidder vi jo lige midt i ferien og din arbejdsuge er begyndt. Vil ikke hovere – bare lige fortælle, at vi nyder foråret hernede (ca. 19 plus grader) og roen.Knus fra Mor/Bedste og Knud

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s