>Der er en lille ny på vej

>

Jeg har tænkt over alle mulige kreative måder jeg kunne dele denne nyhed med jer. Men faktum er, at der ikke findes andre veje end den direkte, når der er noget så stort på vej. Ikke for mig i hvert tilfælde.

Her ser I grunden til, at jeg er været lidt tom for ord på det sidste:

Scanning

Det er svært at fokusere på meget andet, når man bærer et nyt lille liv i sig og bare glæder sig som vanvittig til september, hvor man skal møde dette nye lille menneske for første gang. Samtidig er det meget svært for mig at gå med så store nyheder inde i mig. Jeg er en deler, og vi har da også allerede delt glæden med vores nærmeste. Og nu ved mine elever det også og en stor del af mine kolleger, så nu synes jeg også, at I skulle være med vognen.

Det er så stort. Kæmpestort. Også selv om det er anden gang for mig. STORT.

36 thoughts on “>Der er en lille ny på vej

  1. >Og nu fælder jeg TanteTårer. Igen. TudeTrine. Altså, for fanden. Det sker jo hver eneste dag overalt i verden.Men det er så stort. Altså. Hulk hulk…

  2. >TILLYKKE igen! Det er bare den sødeste skumfidus i hele verden, og jeg er så stolt og vil godt blære mig med, at JEG så den vinke live! MIG! Det er lidt min baby, faktisk.

  3. >Trine – TanteTårer er helt på sin plads i sådanne stunder :-)Julie – du var en SKAT den dag og jeg er så glad for at du ville dele glæden med mig.

  4. >HURRAAAAAAAAASikken et dejligt billede – det første i det nye album :)Så må vi godt snakke om det og iiihhh hvor vi glæder os. Knus fra Bedstefar og Bedste.

  5. >I knew it!!!!!Tillykke med den skønne lille spire. Hvor er det fantastisk, dejligt, kærligt og alt muligt godt! Jeg er en smule misundelig. Den følelse af et lille liv, der vokser inde i en- uhhh.Glæder mig til at følge med!

  6. >Naaaaaaaaaaarhj for pokker da AB 🙂 Kæmpe tillykke… Selvom det er en lille skole, har jeg altså endnu ikke hørt noget! Godt jeg læser din blog, så jeg kan være opdateret… Tanken har faktisk strejfet mig – ikke fordi jeg har fokuseret specielt meget på din vom, men du ved, når den lille dreng er ved at være stor, kommer det obligatoriske "hvornår skal I så ha´ nummer 2"…

  7. >Det er SÅ stort. Også anden gang. Dejligt, at du endelig kunne dele. Og tænk, nu har du både en yndlingsmeter og en yndlingsdecimeter (eller deromkring) – heldige dig!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s