En anden lille ny

>Jeg har fået en lille ny inden den lille ny kommer. En lille ny computer. 13 tommer Macbook Pro hedder babyen og jeg er lige nu fanget i den der symbiotiske tilstand, man som en mor finder sig selv i i begyndelsen af sådan et nyt spirrende bekendtskab.

Efter mange overvejelser og et enkelt fejlkøb (noget med en HP fra Wupti, der blev sendt lidt frem og tilbage med PostDanmark) fik jeg endelig nosset mig sammen til at bestille dét, jeg egentlig gerne ville have – en Mac, og er du vimmer jeg er glad! Det er jo en helt andet verden af funktionalitet og lækkerhed. Jeg skal nok lade være med at komme igang med den helt store tale fra de hjernevaskede æblesektmedlemmers hovedkontor og blot nøgternt konstatere, at det er vel nok et dejligt stykke værktøj, jeg har købt mig der. Og så svagt påpege, at jeg tror nok, jeg er blevet bare en lille bitte smule lykkeligere af at eje denne lille lysende ting. Bare lidt.

5 thoughts on “En anden lille ny

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s