Fra børn og fulde folk

I lystig forårskådhed smækkede jeg alle døre åbne i morges efter morgenmaden og proklamerede optimistisk, at nu lukkede jeg altså lige foråret ind i huset.

Yndlingsmeteren gik hen til havedøren og jeg sagde kækt: “Kan du mærke det Skrupsak? Det er foråret, der kommer ind.

Hvortil han svarede lettere fornærmet efter at have sat sine forventninger ret stort op efter det der forår: “Det er ikke forår. Det er KOLDT!

Jeg er ligeglad med, hvad den lille sure gnom siger. Det er sgu forår udenfor. Solen skinner og når man står på østsiden af huset varmer dens stråler mere end vindens kulde bider. Solen vinder!Jeg har ikke noget billede af forår. Men jeg har et friskbagt billede af ham den lille sure, som i morges også smagte nutella for første gang i sit liv. Vi har holdt det fra ham på grund af hans fødevareallergi, men langsomt tester vi forskellige ting af på ham og dette var en mild nøddetest. Han var skeptisk. Indtil nu har vi jo bildt ham ind, at det skidt ikke var noget for ham, og at han ikke kunne hverken tåle eller lide det. Han smagte tøvende en bid af en rugbrødsmad med nutella, klar til at spytte skidtet ud i servietten hvis det smagte så afskyeligt, som han forventede. Han tyggede lidt på det. Gik eftertænksomt sin vej ind i stuen. Satte sig i sofaen og tyggede færdig. Og sagde alvorligt: “Mor, mig vil gerne have en mad med tuella!” En Nutellafan var født og der var ingen tegn på hasselnøddeallergi. Hvis der da nogensinde har været en eneste rigtig hasselnød i Nutella.

6 thoughts on “Fra børn og fulde folk

  1. >Herligt!Det næste må være is med "det forkerte i"Jeg har lige fået et gavekort på 200kr til Paradis Is som vi alle kunne teste:-) – de har jo meget forskelligtFarfar

  2. >Der er mindst lige så mange hasselnødder i Nutella, som der er mælk i. Og det er en af mine værste laster!! Kan ikke have sådan et glas stående. Og nej, det bliver ikke en sund mad af at man smører den på rugbrød, selvom jeg prøver at bilde mig selv ind, at det er sådan det forholder sig..

  3. >Intetnyt… – Hotella…ha ha ha, den var god!Fru Z – nej, det er ikke meget sundere på rugbrød, men det smager bedre. Jeg elsker smagen af surbrødsdej og chokolade sammen…mums!Vibeke – bare vent til Anna kommer med på vognen. Hver dag kommer der nye guldkorn. Det er fantastisk at få lov at følge.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s