>Endnu et musikalsk samarbejde, der rykker

>Jeg fik aldrig set andet end det sidste afsnit af Toppen af Poppen, så jeg har ikke de store meninger om selve programmet. Men hold nu op, hvor Jokerens udgave af Elsker dig for evigt, den er lige i skabet!

Jeg er elsker Lars H.U.G og hans musik og har gjort det i mange år. På samme måde har Jokeren også en helt særlig plads i min musiksmag. Jeg er stor fan af dansk rap, og er især vild med netop Jokerens lyriske univers. Så denne her kører lidt i ring herhjemme i disse dage:

2 thoughts on “>Endnu et musikalsk samarbejde, der rykker

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s