>Undervurder aldrig en morfar!

>De sidste mange uger har mildest talt foregået halvt i søvne for mit vedkommende. Og da jeg oven i søvngængeriet har døjet med en frygtelig madlede, begge dele satte ind ved 16-tiden hver dag, har vores aftensmad båret temmelig meget præg af livretten: Andres mad. Når man knap nok kan overskue at skulle tage ingredienserne ud af køleskabet, for blot at opdage, hvis man gjorde det alligevel, at man nærmest brækkede sig ned i dem, fordi kyllingefileten fik det til at vende sig i maven, så er det altså så som så med lysten til at kokkerere og derefter spise aftensmad. Derfor har take out stederne her i byen og omegn haft kronede dage samtidig med, at vi har inviteret os selv på mad ved kære familiemedlemmer i nærheden. Og rugbrød er slet ikke værst. Vel?

Jeg var også træt i starten af min første graviditet og jo, jeg havde da også lidt kvalme, bevares. Men det var intet i forhold til denne gang. Heldigvis har det været begrænset til eftermiddags/aftenstid og jeg håber inderligt, at det lysner nu, vi er på den anden side af de første tolv uger. Måske er det dét, der skete i aften. Måske var det den morfar jeg lige fik fra 16-16.30?

For da gik drengene lige ind på værelset og legede med Lego i en times tid, og jeg puttede mig under dynen og voila, en hurtig tur i Fakta og så stod der seks hjemmelavede pizzaer og tre nybagte rugbrød klar og blomstrede to timer senere. Herligt!

Og vi er hermed klar til de næste par aftener med både pizza og rugbrød i fryseren. Gaaab…

One thought on “>Undervurder aldrig en morfar!

  1. >Din stakkel AB. Håber snart den lille prut er færdig med at skubbe til din mavesæk (som om den kunne..:-)) De der rugbrød ser alt for lækre og sprøde ud.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s