>Tumlingeræs

>Vi har haft besøg af bedstevennerne fra børnehaven i dag. Og formiddagens aktivitetsniveau er foregået nogenlunde i dette tempo. Stille og roligt tilløb, nogen gange lidt op ad bakke og såååååå….for størstedelen af tiden: Fuld fart frem, ned ad bakken, blæs på, frygtløse, hvem er hurtigst, stærkest, sejest og kan de vildeste bandeord? Pruttelort holder maks i treårsalderen, kan jeg hermed oplyse til dem, der vil være med på beatet og hip med de helt unge.

3 thoughts on “>Tumlingeræs

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s