Hvad skal sprittes?

Jeg har vist en gang eller to sagt noget med, at jeg kan tegne alt. Lad det komme på en prøve.

Jeg kan ikke finde på noget at tegne, og jeg savner at tegne. Så nu laver jeg en Giro 413, hvor alt, hvad I ønsker bliver tegnet i den nævnte rækkefølge som indlæggene kommer ind i. Så skriv, hvad du mangler at se foreviget i sort sprit. Du kan nævne alt fra mærkelige ting, mennesker, dyr, steder eller links til et helt særligt billede. Giv los!

Mine eneste krav er, at det er sobert, dvs. ingen pornografi eller andet dirty lir. Vel! Behave! Og så er jeg ikke ovenud vild med personlige billeder af børn og kæledyr. Lad os tage skridtet videre end det, ikk’!

Ok, shoot…

16 thoughts on “Hvad skal sprittes?

  1. >Fantastisk ide:-)Jeg kunne altså godt tænke mig at se en tegning af Anders Samuelsen fra Liberal Alliance – og en af Pia Kjærsgaard fra Dansk Folkeparti.Alternativt kunne en Muanmar Gadaffi være sjovt;o)

  2. >Jeg kunne godt tænke mig at se en pinlig mor, der danser moderne, mens teenagesønnerne står og græmmer sig ved siden af.Og ja – hun må gerne være korthåret og bære store briller 😉

  3. >Jeg vidste I ville være med på legen!Fie – du ville ønske, du ikke havde bedt om det!Sandra – ET ønske 🙂 Jeg vælger en af de tre. Bliver nok Gaddafi, da han er mest karakteristisk og kunne sættes i et skævt perspektiv. Den leger jeg lige med den tanke. Og jeg tror min grænse går ved Pia. Hun synes jo så vældigt om det med at sætte grænser for tiden, så mon ikke hun forstår?Annette – En Anders coming up!Farfar – jeg tænker Ancherisk fra nu af. Tak for billede på mail. Det kan nok ikke holdes i sprit alene.Fru Z – Se, dét er en udfordring, der er til at tage og føle på. Men jeg hapser den og ser, hvad jeg gøre med spritten.Er der flere gode ønsker på linien?

  4. >Med fare for at blive kylet direkte over i den lumre afdeling, vil jeg vove pelsen og ønske mig en god illustration af den nøgne krop (hhv. han- og hunkøn).FORDI….!! Som lærer for unge og voksne udviklingshæmmede skulle jeg sidste år undervise et hold i emnet "Kærlighed, venskab og sex". Her syntes jeg det var svært at finde gode, sobre (ikke-manga-agtige) illustrationer, som bare viste hvordan en krop ser ud under tøjet… og ikke andet!Hvad siger du mon til den?

  5. >Åh… AB, beundre dine enkle streger, der siger så mange ord.Står overfor et større pædagogisk udviklingsarbejde på min arbejdsplads. En vuggestue, der ligesom så alle de andre, gentagne gange, skal navigere i og favne over besparelse på besparelse og stigende underskud. Vil og skal, have hele personalegruppen, alle mine dejlige kollegaer, til at ville og turde, fortsætte kampen. Til at bevare ønsket og troen på, at vi kan sejre. at vi kan blive ved med at udvikle og optimere vores pædagogiske praksis. At fællesskabet vinder.jeg vil prøve at inspirere dig til at visualisere og opsummere essensen i et billede.En afdelingsleder valgte at afslutte vores netop overståede personalemøde med at skrive følgende sætning op. "Hvem vandt vietnamkrigen?"Vi svarer let tøvende: Vietnam vandt!Han siger så: i aften har vi talt om to former for kapital. Vi har forholdt os til omstændighederne omkring den monetære kapital, og vi har opereret med at vi som fagpersoner og som institution har en social kapital.han lavede efterfølgende to kolonner, et for USA og et for Vietnam.Han visualisere for os, hvordan USA, kan score topscore over Vietnam i monetær kapital, men at Vietnam har en højere Social Kapital, som gør at summen bliver en sejr til 'the underdog'.Vi (de hårdtarbejdende og visionære pædagoger) er 'the underdogs', lur mig, om ikke det skal lykkes os at sejre. Ok, jeg erkender at opgaven potentielt bliver en smule søgt, og halvdelen måske i virkeligheden kun giver mening i min overfyldte og trætte hovede. Men hvis der er nogen der kan, er det dig.sweet dreams Stina

  6. >Tak for jeres virkelig gode forslag! Jeg er dybt inspireret af jeres tanker og idéer. Jeg laver en side på bloggen, hvor jeg skriver dem ind i rækkefølge, og så kommer de løbende på bloggen her i foråret. På siden kan man også altid skrive nye forslag til.

  7. Pingback: Gu ska’ der tegnes! | Fra hovede til pen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s