2 thoughts on “Hvad er Daffy så sur over?

  1. >Sandra – tak tak. Jeg er glad for at du sætter pris på den. Selv er jeg vildt kritisk over stregen i Gaddaffi og elsker derimod Daffys streger. G'man blev ikke helt, som jeg ville, men der skal også være plads til skæve proportioner og fejlstreger på bloggen. Sådan er det jo også at tegne.Og at tegne mennesker I ved, hvordan ser ud og kender trækkene på, er noget af det allersværeste. Kæmpe præstationspres, for I kan jo se fejlene med mig….gisp!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s